MERCEDES-BENZ VARIO

Expedičák na podvozku Vario s hmotností do 7,5t  nabízí velkorysý prostor až pro 4 cestovatele. Dvě místa na jízdu zajišťují originální pilotní sedadla, další dvě pak homologované dvojsedadlo FASP ve druhé řadě. Sedadlo lze rozložit na přídavné dvoulůžko, zároveň jsou vnitřní část sedadla a také boční stěna salonu využity pro umístění nástavbových gelových baterií a elektro komponent.
Vario 23

Nechal jsem si postavit auto ve firmě VejnyWood a udělal jsem dobře, menší firma plná velmi profesionálních lidí s přátelským přístupem. Byla odvedena moc pěkná práce. Všechno se řešilo hned, nic z věcí co jsem si vymyslel nebyl problém zrealizovat. Vše bylo tak jak se domluvilo. Vozidlo mi dělá jenom radost!! 10/10

Na salon navazuje koupelna vybavená sprchou a separační toaletou. 

Kuchyň je v této vestavbě opravdu obrovská a je vybavena granitovým dřezem se sprchovou kuchyňskou baterií a s dvojplotýnkovým plynovým vařičem.  Kompresorová lednice Engel (přenosný box) je umístěna do šuplíku na čele kuchyně. 

Velkorysé úložné prostory nabízí nejen v kuchyňské šuplíky, ale také stropní skříňky nad postelí, nad kuchyňkou a nad salonem. Originálně řešená je stropní skříňka nad kabinou, do které je kromě skříněk a poliček zakomponováno i autorádio, reproduktory jsou umístěné nejen v kabině, další jsou zabudované do podhledu skříněk v salonu a kuchyňce.

Zadní část vestavby slouží jako ložnice se spaním na šířku. Pod postelí je velká garáž s úložnými prostory. Skříňky v garáži jsou vyrobeny ze zátěžové překližky.