ZVEDACÍ STŘECHA RENAULT TRAFIC

Původně jsme do Renaultu Trafic zhotovili obytnou vestavbu pro 2 osoby. Po roce užívání se nám zákazníci ozvali znovu s tím, že svoji obytnou dodávku využívají častěji, než předpokládali, jsou na cestách dlouhé týdny až měsíce, na cestách hodně pracují a prostor, který mají v takto malé dodávce, je pro ně občas nedostatečný, zejména když chce jeden jít spát a druhý pracovat déle do noci. 

Domluvili jsme se proto na dodatečné instalaci zvedací střechy SCA, které zákazníkům dodá větší prostor a pohodlí na spaní, ale také umožní pohodlnější pohyb ve voze, protože se zvednutou střechou se v autě pohodlně postaví. 

Instalace střechy byla v tomto případě samozřejmě časově náročnější, museli jsme rozebrat a znovu složit část vestavby. Jelikož se ale jednalo o vestavbu, kterou jsme sami stavěli a věděli jsme, jak je řešená, ukotvená apod., pustili jsme se do toho. 

Střechy jsou standardně dodávány v bílé barvě, v tomto případě ale zákazník preferoval střechu v barvě vozu pro větší nenápadnost při kempování na divoko, zajistili jsme proto olepení střechy do barvy vozu kvalitní laminovanou autofolií.

Fotogalerie realizace